Muncesti Highway 799,

+373 22-109-101 / +373 68323336

travertin@list.ru / info@mramor.md

Catalog
Заголовок для страницы

Compania noastra se ocupa de fabricarea articolelor din piatra naturala, folosite la finisarea interioara si exterioara a cladirilor locative si non-rezidentiale pentru orice menire exemplu: placarea scarilor cu marmura si granit. In compania noastra lucreaza designeri cu experienta si proiectanti, cat si specialisti ce se ocupa de lucrarile de finisare.

De-a lungul a celor 20 ani de activitate, noi am indeplinit o multime de comenzi, multe dintre care au devenit mandria noastra si au infrumusetat aspectul oraselor din Moldova. In prezent un asa domeniu ca finisarea cu piatra naturala, devine tot mai popular nu doar in Chisinau, ci si in alte localitati. Piatra pentru fatada in Moldova este comandata nu doar de restaurante, cafenele, cluburi, ci si de alti clienti.

Tipuri de piatra decorativa

Noi folosim diverse tipuri de materie prima naturala :

  • In primul rand, gresia – comod la prelucrare si ieftin ca material, ce permite confectionarea formelor dificile;
  • In al doilea rand, calcarul – de asemenea este accesibil ca pret, un material durabil si rezistent.
  • Diversitatea sub denumirea de «WHITE CASTLE» a devenit foarte populara in tara.
  • Si in al treilea rand, noi promovam un asa tip de piatra ca travertinul in Moldova, care inca din anul 2015 a devenit un hit adevarat. In special «EXCLUSIVE BEIGE ANTIC».

Noi aducem numai piatra decorativa pentru fatada calitativa, din care sunt confectionate placi de fatada uluitoare. Noi asiguram nu doar fabricarea, ci si montarea lor. Mesterii utilizeaza in lucrul lor diverse metode de fixare a elementelor, inclusiv si «Fatada ECO».

Tipuri de fatade decorative

La comanda sunt elaborate profile decorative de diverse tipuri. Materia prima din piatra este folosita si la confectionarea cornizelor, ancadramentelor decorative, pervazurilor. Din ea sunt create consolele sculptate si coloanele masive, balustradele, elementele de balustrada si alte articole, capabile de a schimba in totalitate aspectul unei case particulare, muzeu, institutie publica.

Insa finisarea fatadelor de casa in Moldova prin metode standard, nu este unica oferta pentru clientii nostri. Pentru a reda fatadei unei cladiri unicitate, este nevoie de a folosi sculptura in piatra decorativa. Aceasta metoda permite aplicarea pe suprafata a unor ornamente unice, uzoare si desene pe suprafata unor asa articole precum seminee, cripte. Designerul foloseste o schita gata facuta, sau elaboreaza un proiect pentru dvs.

Noi realizam confectionarea articolelor din piatra pentru fatada de orice dificultate, indiferent de volumul de lucru. Puteti concretiza detaliile la numarul de telefon indicat pe site.